Praeitą mėnesį ankstesnę dieną Kitą dieną Kitą mėnesį
Pagal metus Pagal mėnesį Pagal savaitę Šiandien Ieškoti Peršokti mėnesį

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/renginiai/domains/renginiaisiauliuose.lt/public_html/plugins/jevents/jevfiles/jevfiles.php on line 1186
TAI ir kitos fantasmagorijos / taip pasufleravo Rimbaud
auris.jpg
Renginio pradžia: 16:00 val.  Penktadienis, Spalis 13, 2017
Peržiūros : 520
Kontaktai Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

2017 m. spalio 13 d., penktadienį, 16 val. į Aurio Radzevičiaus parodos „TAI ir kitos fantasmagorijos / taip pasufleravo Rimbaud“ atidarymą, Šiaulių dailės galerijoje, Vilniaus g. 245.

Auris Radzevičius–Radzius (g. 1965) – poetas, muzikantas, menininkas. Mokėsi Kaune, baigė Vilniaus dailės akademiją. 1990 m. „Pirmosios knygos“ serijoje išleido eilėraščių rinkinį „Ornamentas vietoj laivo“. Laisvas menininkas, groja ir dainuoja įvairiuose muzikiniuose projektuose, aktyviai reiškiasi eksperimentinės muzikos srityje.  Auris Radzevičius yra ryški, kontraversiška, daugialypė asmenybė, jo kūrybą sunku apibūdinti aiškiomis, vienareikšmėmis sąvokomis. Nėra meno rūšies, kurioje jis nebūtų originaliai pasireiškęs. Scenografijos, tapybos, instaliacijos, objekto ir video meno, poezijos ir muzikos išraiškos formas naudojantis menininkas išvengia šiuolaikiniam menui būdingo nuovargio ir savo meninėse akcijose kviečia žiūrovus į klampių, intriguojančių, iššaukiančių vizijų pasaulį. Ši paroda bus puiki proga šiauliečiams pirmą kartą susipažinti su išskirtine šio menininko ekspresija ir kūrybine laisve.

Renginys vyks: Šiaulių dailės galerija